Πλήγμα με Ντελφ στην Άστον Βίλα

Για αρκετές εβδομάδες αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Φάμπιαν Ντελφ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον ώμο, στην προπόνηση της Άστον Βίλα. Πιθανό το «νυστέρι» για τον Άγγλο μέσο.



Πλήγμα με Ντελφ στην Άστον Βίλα

Μόνο αμελητέος δεν φαίνεται να είναι ο τραυματισμός του Φάμπιαν Ντελφ στον ώμο.

Ο Άγγλος χτύπησε στην προπόνηση, με τον Πολ Λάμπερτ να επιβεβαιώνει την σοβαρότητα της ζημιάς, αφήνοντας παράλληλα ορθάνοιχτο το παράθυρο της εισαγωγής του στο νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση.

«Ήταν εδώ την Τρίτη, είχε μια αδέξια πτώση. Κανείς δεν ήταν κοντά του. Έπεσε στον ώμο του. Δεν είναι πάντα εύκολο. Πρέπει να το εξετάσουμε. Θα πρέπει να το παρακολουθήσουμε και να δούμε ποια είναι η καλύτερη λύση. Είτε αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί για μερικές εβδομάδες, είτε ότι πρέπει να κάνει κάτι περισσότερο», σημείωσε πρωτίστως.

«Είναι ένας εφιάλτης για εκείνον, δεν μπορεί να προπονηθεί αυτή τη στιγμή. Αν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση; Αυτό είναι το θέμα, δεν ξέρουμε. Αυτό το έχουμε αφήσει στους ανθρώπους του ιατρικού τιμ, για να δούμε τι είναι καλύτερο για εκείνον», ανέφερε.