Σε ετοιμότητα για τον αντι-Τουρέ στη Σίτι

Τον παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει το κενό του Γιάγια Τουρέ, αν αυτός αποφασίσει να αποχωρήσει είτε τον Ιανουάριο, είτε το επόμενο καλοκαίρι, αναζητούν στη Μάντσεστερ Σίτι.  



Σε ετοιμότητα για τον αντι-Τουρέ στη Σίτι

Ο Ιβοριανός χαφ, με το γκολ που πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου απέναντι στην Άστον Βίλα έδειξε στην ομάδα του τον δρόμο για τη νίκη (2-0) που ήρθε με ακόμα ένα γκολ από τον Σέρχιο Αγουέρο, ωστόσο, λίγο αργότερα, άκουσε από τον Μανουέλ Πελεγκρίνι πως χρειάζεται δουλειά και βελτίωση.

Στους Πρωταθλητές Αγγλίας, πάντως, ετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο όσον αφορά το μέλλον του Γιάγια Τουρέ στην ομάδα, γνωρίζοντας πως καραδοκεί η Παρί Σεν Ζερμέν. Έτσι, θέλουν να βρίσκονται σε ετοιμότητα για τον αντικαταστάτη του Ιβοριανό σε περίπτωση που αυτός δεν θελήσει να συνεχίσει στο «Etihad» πέρα από τη φετινή σεζόν.

Τα ονόματα που σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο βρίσκονται στη λίστα του Πελεγκρίνι, είναι των Πολ Πογκμπά και Τσικ Τιοτέ. Κι αν για τον πρώτο είναι δύσκολη υπόθεση λόγω Γιουβέντους, ο δεύτερος έχει δηλώσει ότι θέλει να φύγει από τη Νιούκαστλ...