Στήριξε Εζίλ ο Βενγκέρ

«Πλάτη» στον Μεσούτ Εζίλ για την κριτική που δέχεται εξ' αιτίας της απόδοσής του στα τελευταία παιχνίδια έβαλε με δηλώσεις του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Αρσέν Βενγκέρ. Καμία ανησυχία για Γουίλσιρ, παίζουν οι Τσάμπερς και Φλαμινί με Άστον Βίλα.



Στήριξε Εζίλ ο Βενγκέρ

Στον Μεσούτ Εζίλ και στην κριτική που δέχεται τον τελευταίο καιρό επικεντρώθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Αρσέν Βενγκέρ ενόψει του αγώνα με την Άστον Βίλα.

Ο τεχνικός της Άρσεναλ στήριξε τον Γερμανό άσο, ο οποίος δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας τους, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Η κριτική είναι άδικη επειδή είναι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Παίρνει μερικούς μήνες γι' αυτούς για να επιστρέψουν στα καλύτερά τους. Οι οπαδοί πρέπει να είναι υπομονετικοί. Θες τους καλύτερους παίκτες σε κάθε παιχνίδι, αλλά πρέπει αν είσαι ενωμένος και να ξεπερνάς τις δύσκολες περιόδους. Γιατί πρέπει ο Εζίλ να είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος; Έχουμε χάσει ένα παιχνίδι από την 1 Απριλίου. Όλοι κρίνουν τους παίκτες σε ένα παιχνίδι, αλλά το ποδόσφαιρο παίζεται με τα πάνω του και τα κάτω του».

Παράλληλα, ο Αλσατός ανακοίνωσε πως οι Κάλουμ Τσάμπερς και Ματιέ Φλαμινί θα βρίσκονται στη διάθεσή του για το ματς του Σαββατοκύριακου, όπως και ο Τζακ Γουίλσιρ ο οποίος δεν έχει κάτι το ανησυχητικό.