Αρτέτα: «Ήμασταν πολύ κακοί»

Εκνευρισμένος από την εμφάνιση και την ήττα (2-0) από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ εμφανίστηκε ο Μικέλ Αρτέτα, κάνοντας λόγο για πολύ κακή εικόνα από πλευράς Άρσεναλ στο παιχνίδι με τους Βεστφαλούς.  



Αρτέτα: «Ήμασταν πολύ κακοί»

Οι «κανονιέρηδες», ουσιαστικά, χωρίς να προβάλουν αντίσταση, γνώρισαν την ήττα από τη γερμανική ομάδα και ο Ισπανός χαφ των Λονδρέζων, υποστήριξε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του , ενώ γνώριζαν τη δύναμη της Ντόρτμουντ, δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να δείξουν ότι είχαν προετοιμαστεί καλά κι ότι μπορούσαν να κοντράρουν την αντίπαλό τους.

«Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη. Αυτό, όμως, το γνωρίζαμε από την αρχή. Μας πίεσαν πολύ. Ήταν πολύ κακό από μέρους μας που δεχθήκαμε γκολ μέσα στο πρώτο εικοσάλεπτο και μάλιστα από ένα μακρινό πλάγιο. Μετά το 1-0 ήταν πολύ πιο δύσκολο και γενικά πραγματοποιήσαμε κακή εμφάνιση. Δεν μπορούσαμε να προσαρμοστούμε στην ταχύτητα και το τέμπο που έδωσε η Ντόρτμουντ στο ματς. Επιπλέον, χάναμε πολύ εύκολα τη μπάλα» ήταν τα λόγια του Αρτέτα.