Οι υποψήφιοι για τα βραβεία του μήνα στην Πρέμιερ Λιγκ

Τα ονόματα των υποψηφίων για το βραβείο του καλύτερου προπονητή και του καλύτερου παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ για τον μήνα Αύγουστο, βγήκαν στη δημοσιότητα από τη διοργανώτρια αρχή.



Οι υποψήφιοι για τα βραβεία του μήνα στην Πρέμιερ Λιγκ

Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται οι υποψήφιοι προπονητές και παίκτες, οι οποίοι διεκδικούν το δικό τους βραβείο αντίστοιχα για τον μήνα Αύγουστο.

Προπονητές:

Όταν παραμένεις αήττητος, έχοντας το «4 στα 4» μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, δεν γίνεται να μην πάρει μερίδιο της επιτυχίας και ο προπονητής. Αυτό συνέβη με τις Σουόνσι και Τσέλσι, με τους Γκάρι Μονκ και Ζοσέ Μουρίνιο να είναι οι δύο από τους τέσσερις υποψήφιους προπονητές.

Την τετράδα συμπληρώνουν οι Πολ Λάμπερτ και Μαρκ Χιουζ, με τον μεν πρώτο να έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία με την Άστον Βίλα στα πρώτα τρία ματς και τον δεύτερο να κερδίζει με την Στόουκ την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι.

Παίκτες:

Η Τσέλσι έχει 50% πιθανότητες να πάρει το βραβείο στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Και αυτό γιατί ο Ντιέγκο Κόστα με τα τρία γκολ που έχει στις τρεις συμμετοχές του καιο Σεσκ Φάμπρεγας που ήδη έχει ασκήσει αντίκτυπο στους «μπλε», βρίσκονται στη λίστα των υποψήφιων.

Τρία γκολ έχει πετύχει και ο Νέιθαν Ντάιερ, έχοντας παίξει καθοριστικό ρόλο στο να έχει η Σουόνσι το απόλυτο στο πρωτάθλημα, κάτι που ισχύσει και για τον Αντρέας Βάιμαν, ο οποίος έχει σημειώσει τα νικητήρια γκολ των της Άστον Βίλα κόντρα σε Στόουκ και Χαλ.