«Ο Τόρες ήθελε να αλλάξει παραστάσεις»

Απόλυτα σεβάστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο την επιθυμία του Φερνάντο Τόρες για αποχώρηση από την Τσέλσι, καθώς, όπως ανέφερε ο «special one», ο Ισπανός ήθελε πλέον αλλαγή παραστάσεων στην ποδοσφαιρική του καριέρα.  



«Ο Τόρες ήθελε να αλλάξει παραστάσεις»

Ο Τόρες αποτελεί πλέον παρελθόν από τους «μπλε» του Λονδίνου, έχοντας μετακομίσει με τη μορφή δανεισμού αρχικά για δύο χρόνια στη Μίλαν.

Παρά τα όσα άκουσε στο Νησί για τις επιδόσεις, του κυρίως όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Τσέλσι και όχι τόσο για τη Λίβερπουλ, ευχαρίστησε τους αγγλικούς συλλόγους για όσα του πρόσφεραν και πλέον είναι έτοιμος για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, που έχει βρει τον απόλυτο φορ στο πρόσωπο του Ντιέγκο Κόστα, μίλησε για τον Φερνάντο Τόρες και είχε μόνο καλά λόγια να πει, δείχνοντας πως κατανοούσε την επιθυμία του παίκτη για να κάνει κάτι διαφορετικό.

«Ο Τόρες είναι εξαιρετικό παιδί και απόλυτος επαγγελματίας. Δεν έχω τίποτ αρνητικό να πω γι' αυτόν. Καταλαβαίνω ότι ήθελε να αλλάξει παραστάσεις και του εύχομαι ό,τι καλύτερο στη Μίλαν, αν και θα προτιμούσα να έχει πάει στην Ίντερ, την οποία υποστηρίζω...».