Χωρίς... αντι-Ζιρού η Άρσεναλ

Καθ' όλα ψύχραιμοι συνεχίζουν στην Άρσεναλ παρά την σημαντικότατη απώλεια του Ολιβιέ Ζιρού που θα μείνει εκτός δράσης μέχρι το 2015. Μάλιστα, ο Αρσέν Βενγκέρ έδειξε να μην σκέφτεται την αντικατάσταση του Γάλλου στην κορυφή της επίθεσης, υπολογίζοντας προφανώς τον Αλέξις Σάντσες.  



Χωρίς... αντι-Ζιρού η Άρσεναλ

Ο Γάλλος φορ των «κανονιέρηδων» τραυματίστηκε στην ισοπαλία (2-2) με την Έβερτον το περασμένο Σάββατο και το πρόβλημα που αποκόμισε στον αριστερό αστράγαλο, θα τον αφήσει εκτός δράσης μέχρι το νέο έτος.

Το κενό που αφήνει στην επίθεση της Άρσεναλ είναι μεγάλο, ωστόσο, στον λονδρέζικο σύλλογο δεν αγχώνονται και δεν δείχνουν να ενεργοποιούνται για την απόκτηση ενός φορ που θα αντικαταστήσει τον Ζιρού.

Μάλιστα, ο Αρσέν Βενγκέρ, είπε λίγο μετά τη νίκη (1-0) επί της Μπεσίκτας και την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ πως προς το παρόν... κανείς δεν θα προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας, προφανώς υπολογίζοντας αρκετά τον Αλέξις Σάντσες και περιμένοντας και τον Θίο Γουόλκοτ.

Αυτομάτως, μπαίνει – όπως όλα δείχνουν – τέλος και στη φημολογία που ήθελε την Άρσεναλ να τσεκάρει την περίπτωση του Νίκολα Ζίγκιτς που έμεινε ελεύθερος από τη Μπέρμιγχαμ.