Μπαλοτέλι ο... πέμπτος

Ο Μάριο Μπαλοτέλι βρίσκεται μια ανάσα από την Λίβερπουλ, μιας και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, και το england365.gr σας παρουσιάζει τους Ιταλούς που έχουν φορέσει την φανέλα του συλλόγου.



Μπαλοτέλι ο... πέμπτος

Ο «Super Mario» βρέθηκε μέσα στην ημέρα στο Μέλγουντ για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να διευθετήσει τα τυπικά ώστε να υπογράψει και έτσι θα αποτελέσει τον πέμπτο ποδοσφαιριστή της γειτονικής μας χώρας που θα αγωνιστεί στο «Άνφιλντ».

Αρχικά, εκεί θα βρει τον Φάμπιο Μπορίνι, ο οποίος δόθηκε επιστρέφει από τον δανεισμό του στην Σάντερλαντ (αν και εκκρεμεί απάντηση στην πρόταση των 18 εκ. ευρώ που κατέθεσαν οι «μαυρόγατες» για την απόκτησή του) και φυσικά δεν θα ήθελε να έχει την τύχη του Ντανιέλε Παντέλι, που το 2007 έμεινε στην ομάδα για έξι μήνες και αγωνίστηκε μόλις μία αγωνιστική.

Από την άλλη ο υψηλόσωμος στράικερ, που επανέρχεται στο Νησί μετά το καλό πέρασμά του στην Μάντσεστερ Σίτι, θα ήθελε βεβαίως να καταφέρει περισσότερα από τους Αλμπέρτο Ακουϊλάνι και Αντρέα Ντοσένα, τους οποίους δύσκολα θα θυμούνται οι οπαδοί της Λίβερπουλ, έχοντας έκαστος από δύο μέτριες σεζόν.