Στηρίζει Μακάι η Ένωση

Η Ένωση Επαγγελματιών Προπονητών της Αγγλίας εξέδωσε μια ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά στηρίζει τον Μάλκι Μακάι για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν περί ανάρμοστης συμπεριφορές μέσω ανταλλαγής γραπτών μηνυμάτων με στενό του συνεργάτη στην Κάρντιφ.  



Στηρίζει Μακάι η Ένωση

Η LMA αναφέρει ότι από τα περίπου 10,000 προσωπικά γραπτά μηνύματα αλλά και τα 70,000 έγγραφα τα οποία βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της πολύμηνης έρευνας, υπάρχουν μόλις δύο στα οποία όντως ο Μακάι έχει αναφερθεί με απρεπείς χαρακτηρισμούς, σε μια περίοδο που όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, λειτουργούσε υπό πίεση και ένιωθε ότι μιλούσε με ένα φίλο.

Ο Μακάι μάλιστα είναι διατεθειμένος να ζητήσει συγγνώμη από όποιον έχει προσβάλει ενώ εκφράζεται μάλιστα η απορία πως αυτά τα ντοκουμέντα βγήκαν στην επιφάνεια μετά από τόσο μεγάλο διάστημα, την στιγμή που ο προπονητής φερόταν να βρίσκεται μια ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Κρίσταλ Πάλας.

Στο τέλος μάλιστα αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ο Μακάι θα είναι απόλυτα συνεργάσιμος με την FA κατά την έρευνα της τελευταίας για την υπόθεση.