Δεν πωλείται ο Μπονί

Ξεκάθαρο μήνυμα προς Τότεναμ και Λίβερπουλ έστειλαν οι άνθρωποι της Σουόνσι, οι οποίοι δεν έχουν καμία διάθεση να αφήσουν τον Βιλφρέντ Μπονί να αποχωρήσει από το «Λίμπερτι».



Δεν πωλείται ο Μπονί

«Κάτω τα χέρια». Αυτό ήταν πάνω κάτω το νόημα του μηνύματος που έστειλε η Σουόνσι προς τους επίδοξους μνηστήρες του Βιλφρέντ Μπονί. Ο 25χρονος επιθετικός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τότεναμ και της Λίβερπουλ, όμως δια στόματος Γκάρι Μονκ οι «κύκνοι» έκαναν σαφές ότι δεν έχουν διάθεση για παζάρια.

«Δεν είχαμε επαφή με κανέναν. Εκτός και αν κάποιος θελήσει να πληρώσει ένα αστρονομικό ποσό ο Μπονί δεν πάει πουθενά. Εχω μιλήσει μαζί του, ξέρει ότι είναι παίκτης της Σουόνσι και ξέρει ότι τίποτα δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα. Το μόνο που θέλει είναι να επικεντρωθεί σε αυτό που κάνουμε εδώ. ΓιΆ αυτό ταξίδεψε με την ομάδα. Αν σκεφτόταν να φύγει δεν θα βρισκόταν εδώ» τόνισε ο προπονητής της Σουόνσι.

Ο Μπονί μετακινήθηκε στους «κύκνους» πέρυσι το καλοκαίρι από τη Φίτεσε, με τους Ουαλούς να πληρώνουν τότε 12 εκατομμύρια λίρες, ποσό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Η πρώτη του χρονιά του επιθετικού από την Ακτή Ελεφαντοστού στο Νησί ήταν εντυπωσιακή και ολοκληρώθηκε με 25 γκολ σε 48 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.