Φέρντιναντ: «Ο Γκιγκς ήθελε να μείνω»

Κατά την επίσημη παρουσίασή του από την ΚΠΡ, ο Ρίο Φέρντιναντ υποστήριξε ότι θα ήταν ακόμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν ο Ράιν Γκιγκς είχε μονιμοποιηθεί στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».



Φέρντιναντ: «Ο Γκιγκς ήθελε να μείνω»

Όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά για τον Ρίο Φέρντιναντ αν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αποφάσιζαν να δώσουν τα «ηνία» στον Λουίς Φαν Χάαλ. Μιλώντας κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από την ΚΠΡ ο 36χρονος αμυντικός μίλησε για την κουβέντα που είχε κάνει με –τον υπηρεσιακό τότε- Ράιαν Γκιγκς, με τον οποίον είχε συμφωνήσει να παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ».

«Όταν ανέλαβε, μου ξεκαθάρισε ότι θα έμενα και θα ήμουν μέρος των σχεδίων του. Στο ποδόσφαιρο όμως τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα και ο καινούριος προπονητής ήρθε, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί διαφορετικά η κατάσταση. Είχα ξεκαθαρίσει στον Γκιγκς ότι θα έμενα, αλλά στο τέλος της περιόδου με ενημέρωσαν ότι φεύγω από την ομάδα» ανέφερε ο Φέρντιναντ.

Επίσης, ο πρώην διεθνής Αγγλος μίλησε και για το φινάλε της καριέρας του, δίπλα στον άνθρωπο που τον ανέδειξε: «είμαι απλά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξεκίνησα την καριέρα μου με τον Χάρι Ρέντναπ στη Γουέστ Χαμ και το να την ολοκληρώσω μαζί  του μοιάζει με παραμύθι».