«Κανονιέρης» ο Τσέιμπερς

Κάτοικος «Emirates» είναι και επίσημα ο Κάλουμ Τσέιμπερς, ο οποίος άφησε τη Σαουθάμπτον για λογαριασμό της Αρσεναλ. Στα 16 εκατομμύρια λίρες το κόστος της μεταγραφής.



«Κανονιέρης» ο Τσέιμπερς

Με τη «δουλειά» να έχει ουσιαστικά κλείσει από την προηγούμενη εβδομάδα, το μόνο που απέμενε για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του Κάλουμ Τσέιμπερς από τη Σαουθάμπτον στην Άρσεναλ ήταν η ανακοίνωση.

Πλέον, ο 19χρονος μπακ ανήκει και επίσημα στο ρόστερ των «κανονιέρηδων» και είναι έτοιμος για να ανοίξει ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα του. Η απόκτησή του από τους «αγίους» στοίχησε στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ περίπου 16 εκατομμύρια λίρες, ενώ ο νεαρός παίκτης υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο.

Ο Τσέιμπερς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ μόλις την προηγούμενη σεζόν, πραγματοποιώντας συνολικά 22 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα με τη Σαουθάμπτον. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Άρσεναλ, ανέφερε: «είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα. Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα που θαύμαζα τον τρόπο με τον οποίον αγωνίζεται και βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων συλλόγων στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να ευχαριστήσω όλους στη Σαουθάμπτον για όσα έχουν κάνει για εμένα».