Μόνο η Άρσεναλ... πικράθηκε (video)

Η ήττα της Άρσεναλ από τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς με σκορ 1-0 χάλασε το απόλυτο των νικών που φιλοδοξούσαν να πανηγυρίσουν οι αγγλικές ομάδες στα φιλικά προετοιμασίας τους στις ΗΠΑ.



Μόνο η Άρσεναλ... πικράθηκε (video)

Οι «κανονιέρηδες», χωρίς τους διεθνείς που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν βρήκαν απάντηση στο γκολ του Ράιτ Φίλιπς στο 33' και μοιραία γνώρισαν την πρώτη τους ήττα! Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν είχε στη διάθεσή του τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και με ενδεκάδα που δεν πρόκειται να δούμε ξανά στα επόμενα παιχνίδια δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.

Η ενδεκάδα της Άρσεναλ: Σέζνι (46' Μαρτίνεζ), Μονρεάλ, Γκιμπς, Τζένκινσον (46' Μπελερίν), Χέιντεν (46' Μιγκέλ), Ροζίτσκι (72' Όλσον), Αρτέτα (46' Άκπομ), Καθόρλα (72' Τοραλ), Γουίλσιρ (46' Φλαμινί), Ράμσεϊ (46' Κόκελιν), Ζελάλεμ (46' Ντιαμπί).

Εμφανώς βελτιωμένη στο αμυντικό κομμάτι εμφανίστηκε η Τότεναμ, που συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, επικρατώντας αυτή τη φορά των Chicago Fire με σκορ 2-0. Μόλις στο 5' ο Χάρι Κέιν έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ενώ στο 84' ο αναγεννημένος- όπως δείχνει μέχρι στιγμής στην πρετοιμασία- Άαρον Λένον διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η ενδεκάδα της Τότεναμ: Φρίντελ (78' ΜακΓκι), Γουόκερ (46' Νότον), Ντόσον, Βελίτσκοβιτς (80' Φρέντερικς), Ρόουζ (46' Ντέιβις), Καπούε, Μέισον, Χόλτμπι (64' Φαλκέ), Λαμέλα (46' Έρικσεν), Τάουνσεντ (46' Λένο), Κέιν (46' Σολδάδο).

Θετικά δείγματα γραφής και στο δεύτερο φιλικό της επί αμερικανικού εδάφους έδειξε η Άστον Βίλα, κάμπτωντας αυτή τη φορά την αντίσταση της Houston Dynamo με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 41' με όμορφη κεφαλιά ο Τζο Μπένετ. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη των «χωριατών» σε ισάριθμα ματς στις ΗΠΑ, χωρίς μάλιστα να δεχτούν γκολ!

Η ενδεκάδα της Άστον Βίλα: Στιρ, Χερντ, Σεντέρος, Μπέικερ, Λόουτον, Μπένετ, Ελ Αχμάντι, Ντελφ, Ενζόγκμπια, Αγκμπονλαχόρ, Βίμαν.