Στην Άρσεναλ ο Σπανουδάκης!

Ακόμα έναν νεαρό ταλαντούχο Έλληνα απέκτησε η Άρσεναλ, η οποία κατάφερε να «κλέψει» μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνα, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της «Μασία» και όχι μόνο, τον 16χρονο μεσοεπιθετικό, Γιώργο Σπανουδάκη!



Στην Άρσεναλ ο Σπανουδάκης!

Κίνηση «ματ» για την απόκτηση του Γιώργου Σπανουδάκη έκανε η Άρσεναλ!

Οι «κανονιέρηδες» κατάφεραν να αποκτήσουν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη, εκμεταλλευόμενοι την αυστηρή νομοθεσία της Ισπανίας, που δεν επιτρέπει σε παίκτη να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο πριν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

Στην Αγγλία κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει, κι έτσι, προτείνοντας στον Έλληνα μεσοεπιθετικό επαγγελματικό συμβόλαιο, με αρκετά μεγάλες αποδοχές για την ηλικία του, κατάφεραν να τον πείσουν να γίνει κάτοικος «Έμιρεϊτς».

Ο νεαρός άσος θα ενταχθεί στην ομάδα Κ-18 της Άρσεναλ, ωστόσο η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών προβλέπει την συμμετοχή του σε αγώνες της πρώτης ομάδας των Λονδρέζων.

Μάλιστα, χθες (23/7) έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας, σε φιλικό κόντρα στη Λίνκολν.

Στις ακαδημίες της Άρσεναλ βρίσκονται ήδη πριν τον Σπανουδάκη οι Έλληνες Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης και Σάββας Μούργος, ενώ οι Τοράλ, Σεσκ Φάμπρεγκας, Μέριδα, Βεγιερίν, Πλεγεθουέλο είναι αυτοί μεταπήδησαν από τους «μπλαουγκράνα» στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.