Ελπίζει για Ασαϊντί η Στόουκ

Ο τεχνικός της Στόουκ Μαρκ Χιουζ πιστεύει ότι υπάρχουν πιθανότητες να εξασφαλίσει μόνιμα τις υπηρεσίες του εξτρέμ της Λίβερπουλ Ουσαμά Ασαϊντί.



Ελπίζει για Ασαϊντί η Στόουκ

Απόλυτα ικανοποιημένος από την περυσινή παρουσία του Ουσαμά Ασαϊντί στη Στόουκ έμεινε ο Μαρκ Χιουζ. Ο Μαροκινός εξτρέμ αγωνίστηκε δανεικός από τη Λίβερπουλ και ο τεχνικός των «πότερς» ελπίζει ότι θα μπορέσει να τον έχει και την επόμενη σεζόν στο «Μπριτάνια».

Για την ώρα, όμως, υπάρχουν δύο… θεματάκια, που δεν επιτρέπουν την επιστροφή του Ασαϊντί. Το πρώτο αφορά στις απαιτήσεις της Λίβερπουλ, η οποία φέρεται να θέλει να εισπράξει επτά εκατομμύρια λίρες για να δώσει τη συγκατάθεσή της.

Επίσης, άγνωστο είναι σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο 26χρονος παίκτης, που έχασε σημαντικό μέρος στο δεύτερο μισό της περυσινής περιόδου, λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Παρ’ όλα αυτά, ο Χιουζ δεν χάνει την ελπίδα του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά στη «Sentinel»: «αν μπορούμε να κάνουμε κάτι θα το κάνουμε. Είναι ένας παίκτης που γνωρίζουμε και θα θέλαμε να δούμε αν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη. Αλλά προφανώς δεν είναι δικός μας παίκτης και η μπάλα είναι στο γήπεδο της Λίβερπουλ».