Ζητάει 80 εκατ. ακατέβατα για Σουάρες

Οι συζητήσεις των ανθρώπων της Λίβερπουλ με αυτούς της Μπαρτσελόνα για τον Λουίς Σουάρες συνεχίστηκαν και σήμερα, ωστόσο, οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ δεν δείχνουν καμία πρόθεση να ρίξουν τις απαιτήσεις τους κι εκεί είναι που κολλάει το ζήτημα αυτή τη στιγμή...  



Ζητάει 80 εκατ. ακατέβατα για Σουάρες

Έπειτα από την «εποικοδομητική», όπως χαρακτηρίστηκε, κουβέντα που έγινε στο Λονδίνο ανάμεσα στους εκπροσώπους του δύο συλλόγων, το βράδυ της Τετάρτης, οι επαφές συνεχίστηκαν και σήμερα, με τους «μπλαουγκράνα» να ψάχνουν τρόπο ώστε να επιτευχθεί το «deal».

Για ακόμα μια μέρα, άκουσαν από τους ανθρώπους της Λίβερπουλ ότι θέλουν 80 εκατ. λίρες ακατέβατα για να παραχωρήσουν τον Λουίς Σουάρες, ενώ, έγινε ξεκάθαρο πως ενώ η αγγλική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Αλέξις Σάντσες, η περίπτωσή του δεν θα επηρεάσει τις διαπραγματεύσεις για τον Ουρουγουανό φορ.

Δηλαδή, ναι μεν οι «κόκκινοι» θέλουν τον Χιλιανό άσο, αλλά θα συζητήσουν γι' αυτόν σαν ξεχωριστή υπόθεση και δεν τον εμπλέκουν στην προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας για τον Σουάρες.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά από το βράδυ της Τετάρτης, η προσφορά της Μπαρτσελόνα έφτανε στα 70 εκατ. λίρες και η διαφορά φάνταζε τέτοια που θα μπορούσε να καλυφθεί, όμως, μέχρι στιγμής, από πλευράς Λίβερπουλ δεν γίνονται συμβιβασμοί.

Η επιλογή του αγγλικού συλλόγου είναι τέτοια ώστε να προκύψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο οικονομικό όφελος, όμως, υπάρχει πάντα και το ρίσκο να... μείνουν με άδεια τα χέρια αν οι «μπλαουγκράνα» αποφασίσουν να μη συνεχίσουν άλλο στην υπόθεση αν συνεχίσουν να αντιλαμβάνονται ότι δεν βγάζουν άκρη.