Διστακτικός για το μέλλον ο Σνέιντερλιν

Αινιγματικός αναφορικά με το μέλλον του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του, ο μέσος της Σαουθάμπτον, Μοργκάν Σνέιντερλιν, ο οποίος δεν διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να παίρνει μεταγραφή το τρέχων καλοκαίρι.



Διστακτικός για το μέλλον ο Σνέιντερλιν

Νέα ερωτηματικά προέκυψαν μετά τις δηλώσεις του Μοργκάν Σνέιντερλιν σχετικά με το μέλλον του στην Σαουθάμπτον.

Ο μέσος των «Αγιών» έχει συνδεθεί με μία πιθανή μεταγραφή στην Τότεναμ, καθώς ο νέος προπονητής των «σπιρουνιών», Μαουρίτσιο Ποκετίνο, είναι αυτός που τον ανέδειξε και πιστεύει πολύ στις ικανότητες του.

Οι δηλώσεις του διεθνή Γάλλου λοιπόν άφησαν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, με τον παίκτη ωστόσο να τονίζει πως η Σαουθάμπτον ξέρει τις επιθυμίες και τις προθέσεις του.

«Ακούστε, ξέρω την κατάσταση στη Σαουθάμπτον. Σε προσωπικό επίπεδο, ο σύλλογος ξέρει την κατάστασή μου και ξέρει τι θέλω να κάνω. Είχα μία καλή συζήτηση με όλους τους διοικούντες», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είμαι εδώ και πολύ καιρώ. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα, αλλά οι διοικούντες ξέρουν την κατάστασή μου και ποιες είναι οι προθέσεις μου. Όλοι έχουν φιλοδοξίες, όλοι έχουν το δικό τους μέλλον στα χέρια τους, θα δούμε. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει σε μεγάλες στιγμές».