Κίνητρο το ματς με τη Μπέρνλι για τον Ροντρίγκεζ

Πίσω στα... γνώριμά του λημέρια, για να συναντήσει καλούς φίλους που άφησε εκεί όταν αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουθάμπτον θέλει να βρεθεί ο Τζέι Ροντρίγκεζ και για τον λόγο αυτό, στοχεύει να είναι έτοιμος για το ματς της Σαουθάμπτον με τη Μπέρνλι στο «Turf Moor», τον προσεχή Δεκέμβριο.  



Κίνητρο το ματς με τη Μπέρνλι για τον Ροντρίγκεζ

Ο Άγγλος επιθετικός των «αγίων» υπέστη ρήξη χιαστών τον περασμένο Απρίλιο, αναγκάστηκε να χάσει το Μουντιάλ της Βραζιλίας και ακολουθεί αποθεραπεία προκειμένου να μη χάσει μεγάλο μέρος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ημερομηνία της επιστροφής του στη δράση δεν έχει οριστεί, αφού, όπως τόνισε ο ίδιος, δεν γίνεται στο συγκεκριμένο σημείο της αποθεραπείας του να εκτιμηθεί το «come-back» του.

Ωστόσο, το πρόγραμμα της Σαουθάμπτον στο νέο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και το παιχνίδι με την πρώην ομάδα του Μπέρνλι, από την οποία αποχώρησε το 2012, του δίνουν εξτρά κίνητρο.

«Θέλω να είμαι έτοιμος έγκαιρα και φυσικά, να παίξω στο ματς απέναντι στη Μπέρνλι, τον Δεκέμβριο. Αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία επιστροφής μου στη δράση. Εξαρτάται από τις φάσεις της αποθεραπείας που ακολουθώ και από την αντίδραση του οργανισμού μου. Μόλις φτάσουμε στο τελικό στάδιο, θα μπορούμε να μιλήσουμε για ημερομηνία επιστροφής στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις. Το γεγονός, όμως, πως παίζουμε με την πρώην ομάδα μου τον Δεκέμβριο, μου δίνει εξτρά κίνητρο να είμαι ετοιμοπόλεμος όσο το δυνατόν πιο σύντομα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.