Δελεάζει Μπαλοτέλι η Άρσεναλ, ζητάει Κάμπελ η Μίλαν!

Το ποσό που θα προσφέρουν στον Μάριο Μπαλοτέλι και θα είναι ικανό να τον δελεάσει για να επιστρέψει στην Αγγλία και να συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ, σκέφτονται οι άνθρωποι του λονδρέζικου συλλόγου. «Πακέτο» τον Κάμπελ, μαζί με την προσφορά, ζητάει η Μίλαν!  



Δελεάζει Μπαλοτέλι η Άρσεναλ, ζητάει Κάμπελ η Μίλαν!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «metro.co.uk», η διοίκηση των «κανονιέρηδων», προτού κάνει κρούση στη Μίλαν για την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού, θέλει να γνωρίζει ότι μπορεί να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Μπαλοτέλι.

Το συμβόλαιο που σκέφτονται να του προσφέρουν, ενδεχομένως να του αποφέρει απολαβές 180.000 λιρών, ενώ, σύμφωνα με λόγια του μάνατζερ του Μπαλοτέλι, Μίνο Ραϊόλα, μια πρόταση κοντά στα 25 εκατ. λίρες θα μπορούσε να κάνει τους «ροσονέρι» να πουν το «ναι» για την παραχώρησή του.  

Βέβαια, ο ιταλικός σύλλογος, φαίνεται ότι έχει... κι άλλες απαιτήσεις, αφού, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ, θα ζητήσει μαζί με το ποσό που θα της προσφερθεί, τον Τζόελ Κάμπελ που εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της Κόστα Ρίκα στο φετινό Μουντιάλ της Βραζιλίας και πέρυσι πήρε εμπειρίες από το Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.