Θετικός για Πόρτο ο Σούσο

Μπορεί προτεραιότητα του Σούσο να είναι η παραμονή του στη Λίβερπουλ, ωστόσο δεν θα ήταν αρνητικός στη μεταγραφή του στην Πόρτο, σε περίπτωση που δεν πάρει από τους «κόκκινους» τις εγγυήσεις που θέλει σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του τη νέα σεζόν.



Θετικός για Πόρτο ο Σούσο

Διόλου αρνητικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτο δεν εμφανίστηκε ο Σούσο.

Το συμβόλαιο του 20χρονου με τη Λίβεπρουλ λήγει το καλοκαίρι του 2015 και οι «δράκοι» ενδιαφέρονται για την απόκτησή του έναντι ενός σχετικά μικρού ποσού.

Ο Ισπανός άσος εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στο «Άνφιλντ», ωστόσο αυτό θέλει να γίνει μόνο στην περίπτωση που συμπεριλαμβάνεται κανονικά στα πλάνα του Μπρένταν Ρότζερς.

«Η προτεραιότητά μου είναι να μείνω εδώ, αλλά η Πόρτο είναι μία εξαιρετική επιλογή εάν φύγω από τη Λίβερπουλ. Ξέρω ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Η Πόρτο είναι η καλύτερη ομάδα στην Πορτογαλία και έχουν πίστη στους νεαρούς παίκτες. Επίσης έχουν έναν προπονητή που μου αρέσει να δουλεύω μαζί του», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Θα ανανεώσω με τη Λίβερπουλ μόνο αν με διαβεβαιώσουν ότι θα παίζω κανονικά. Η επιλογή είναι ξεκάθαρη. Εάν δεν ανανεώσω, αφήστε με να φύγω. Πιστεύω πως η Λίβερπουλ σκέφτεται το ίδιο. Δεν θα με αφήσουν να φύγω ως ελεύθερος σε έναν χρόνο, εάν δεν ανανεώσω. Θα δούμε τι θα γίνει».