Τζόουνς: «Στη Βραζιλία με πίστη»

Διάχυτη είναι η αισιοδοξία στην εθνική ομάδα της Αγγλίας εν όψει του Μουντιάλ και ο Φιλ Τζόουνς, λίγο πριν την αναχώρηση για Πορτογαλία όπου θα προετοιμαστούν τα «τρία λιοντάρια», μίλησε για την ψυχολογία που θα πρέπει να έχουν όλοι όσοι θα βρίσκονται στην πτήση για τη χώρα που θα φιλοξενήσει τη σπουδαία διοργάνωση.  



Τζόουνς: «Στη Βραζιλία με πίστη»

Αν και ο ίδιος είναι ακόμα αμφίβολος για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ακολουθεί κανονικά την υπόλοιπη αποστολή στην Ιβηρική χερσόνησο για να συμμετέχει στις προπονήσεις και να δει αν τελικά μπορεί να προσφέρει και δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον τραυματισμένο του ώμο.

Ο Φιλ Τζόουνς, ανέφερε ότι αν κάποιος δεν πιστεύει στις δυνατότητες των «τριών λιονταριών», δεν... έχει θέση στο αεροπλάνο με προορισμό τη Βραζιλία, τονίζοντας πως θα πρέπει όλοι να σκέφτονται πως μπορούν να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και να φτάσουν μέχρι το τέλος.

«Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι για το Μουντιάλ. Πάμε με αυτοπεποίθηση και πίστη στους εαυτούς μας. Ξέρουμε ότι αν βρεθούμε στη μέρα μας μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Στην πτήση για Βραζιλία, πρέπει όλοι να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να κάνουμε καλή πορεία και όχι να πάμε φοβισμένοι. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Μουντιάλ» ήταν τα λόγια του διεθνή αμυντικού.