Ο... φρέσκος Φαν Πέρσι

Απόλυτα έτοιμος να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της εθνικής Ολλανδίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας εμφανίστηκε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, τονίζοντας πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και το μόνο που χρειάζεται είναι κάποια αγωνιστικά λεπτά.



Ο... φρέσκος Φαν Πέρσι

Μπορεί μέσα στην περασμένη σεζόν να αντιμετώπισε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού, τα οποία δεν του επέτρεψαν να πραγματοποιήσει τις εμφανίσεις που θέλει, ωστόσο πλέον ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι δηλώνει ετοιμοπόλεμος.

Ο Ολλανδός άσος ερωτήθηκε αν στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι 100% έτοιμος μετά τον τελευταίο του τραυματισμό, απαντώντας πως το μόνο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι να πάρει ένα παιχνίδι στα πόδια του.

«Αισθάνομαι καλά. Σωματικά είμαι φρέσκος. Εάν παίζεις μία γεμάτη σεζόν, μπορεί να είσαι λίγο κουρασμένος στο τέλος, αλλά είμαι φρέσκος, το πόδι είναι καλά και περιμένω το Μουντιάλ», σημείωσε σε πρώτο βαθμό.

«Είμαι 100% έτοιμος. Το μόνο που χρειάζομαι είναι ένα ολόκληρο παιχνίδι. Έχουμε τρία φιλικά να παίξουμε και το τελευταίο μου παιχνίδι κόντρα στη Σαουθάμπτον ήταν 67 λεπτά, επομένως ελπίζω να παίξω λίγο περισσότερο», επεσήμανε.