Με νέο «αίμα» η Αγγλία στο Μουντιάλ

Με αρκετούς νέους που θα δώσουν... άλλη πνοή στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, ανακοινώθηκε από τον Ρόι Χότζον η αποστολή των «τριών λιονταριών» που θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Στους Stand – By ο Ντεφό, εκτός ο Άνταμ Τζόνσον παρά την καλή σεζόν που έκανε με τη Σάντερλαντ.



Με νέο «αίμα» η Αγγλία στο Μουντιάλ

Ο Χότζον περιμένει την ανάρρωση του Φιλ Τζόουνς που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο.

Όπως ακριβώς αναμενόταν, ο Ρόι Χότζον επέλεξε να κάνει μια... μίξη με έμπειρους παίκτες και νεαρούς που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι Λουκ Σο, Άνταμ Λαλάνα και Ρος Μπάρκλεϊ, αποτελούν το νέο «αίμα» της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, με τον Τζόρνταν Χέντερσον να εξαργυρώνει επίσης την ηγετική του παρουσία στη μεσαία γραμμή της Λίβερπουλ, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Τσάμπερλεϊν, Στέρλινγκ και Γουίλσιρ βρίσκονται κανονικά στους «εκλεκτούς» του Χότζον, με τον Ρίκι Λάμπερτ να είναι ο τρίτος από τη Σαουθάμπτον που εξασφάλισε θέση στην πτήση για Βραζιλία.

Στους Stand-By βρίσκεται ο Ζερμέιν Ντεφό που από τον Φεβρουάριο βρίσκεται στις ΗΠΑ αγωνιζόμενος για λογαριασμό του Τορόντο, ενώ, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η απουσία του Άνταμ Τζόνσον, παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις του με τη Σάντερλαντ και τη συμβολή του στην παραμονή του συλλόγου στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Αναλυτικά η αποστολή της Αγγλίας:

Τερματοφύλακες: Φρέιζερ Φόρστερ (Σέλτικ), Μπεν Φόστερ (Γουέστ Μπρομ), Τζο Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι)

Αμυντικοί: Λέιτον Μπέινς (Έβερτον), Γκάρι Κέιχιλ (Τσέλσι), Φιλ Γιαγκέλκα (Έβερτον), Γκλεν Τζόνσον (Λίβερπουλ), Φιλ Τζόουνς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Λουκ Σο (Σαουθάμπτον), Κρις Σμόλινγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Μέσοι: Ρος Μπάρκλεϊ (Έβερτον), Στίβεν Τζέραρντ (Λίβερπουλ), Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ), Άνταμ Λαλάνα (Σαουθάμπτον), Φρανκ Λάμπαρντ (Τσέλσι), Τζέιμς Μίλνερ (Μάντσεστερ Σίτι), Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν (Άρσεναλ), Ραχίμ Στέρλινγκ (Λίβερπουλ), Τζακ Γουίλσιρ (Άρσεναλ)

Επιθετικοί: Ρίκι Λάμπερτ (Σαουθάμπτον), Γουέιν Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντάνιελ Στάριτζ (Λίβερπουλ), Ντάνιελ Γουέλμπεκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Stand By: Τζον Ρούντι (Νόριτς), Τζον Φλάναγκαν (Λίβερπουλ), Τζον Στόουνς (Έβερτον), Μάικλ Κάρικ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τομ Κλέβερλι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Άντι Κάρολ (Γουέστ Χαμ), Ζερμέιν Ντεφό (Τορόντο)