Άγνοια για το μέλλον του ο Αμεόμπι

Προτεραιότητα αποτελεί για τον Σόλα Αμεόμπι η συμμετοχή του σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια της Νιούκαστλ, με «φόντο» το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, την ώρα που το μέλλον του βρίσκεται στον «αέρα».



Άγνοια για το μέλλον του ο Αμεόμπι

Μπορεί το συμβόλαιο του Σόλα Αμεόμπι να «εκπνέει» το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο ο ίδιο παραμένει προσηλωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τη φανέλα της Νιούκαστλ.

Παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές του να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

«Απλά θέλω να κάνω ότι μπορώ για τη Νιούκαστλ. Προφανώς και θέλω να παίζω περισσότερο άμα το δούμε από την πλευρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, γιατί όσο περισσότερο παίζω, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα έχω», υπογράμμισε.

«Θέλω να παίζω παιχνίδια για αυτή την ομάδα και να την βοηθήσω. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Θα συζητήσουμε τα πάντα αναφορικά με το μέλλον μου στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Πραγματικά δεν έχω σκεφτεί καθόλου τι θα συμβεί και τι όχι και αυτό επειδή δεν είναι η σωστή στιγμή», ανέφερε.