Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Μπρομ (preview)

Χωρίς περιθώρια για άλλη γκέλα, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί στην έδρα της την Γουέστ Μπρομ, θέλοντας να μειώσει την διαφορά από τις Λίβερπουλ και Τσέλσι και να διατηρήσει ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου.



Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Μπρομ (preview)

Μετά την ήττα από την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» με σκορ 3-2 και την ακόμη πιο οδυνηρή εντός έδρας ισοπαλία με την Σάντερλαντ (2-2), η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να φτάσει σε απόσταση αναπνοής από την δεύτερη Τσέλσι, λίγο πριν το ντέρμπι κορυφής με τους «κόκκινους».

Από την άλλη, η Γουέστ Μπρομ βλέπει την ψαλίδα από την επικίνδυνη ζώνη να κλείνει επικίνδυνα,αφού βρίσκεται στους 33 βαθμούς, τρεις περισσότερους απότην 18η Κάρντιφ, και ένας βαθμόςστο «Etihad» θα ήταν... μάννα εξ ουρανού.

Αγωνιστικά νέα:

Για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, μοναδικά προβλήματα είναι αυτά των Γιαγιά Τουρέ και Ματίγια Νάστασιτς, που είναι αμφότεροι τραυματίες, ενώ για τους φιλοξενούμενους απόντες αναμένεται να είναι οι Γιόνας Όλσον και Τζέιμς Μόρισον, ενώ εκτός αγώνα θα μείνει και ο Σκοτ Σινκλέρ, λόγω του δανεισμού του από τους «πολίτες».

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ – Σαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κολάροφ – Μίλνερ, Γκαρθία, Φερναντίνιο, Νασρί – Αγουέρο, Τζέκο

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ – Ριντ, ΜακΌλεϊ, Ντόουσον, Ρίτζγουελ – Μουλούμπου, Ντόρανς, Αμαλφιτανό, Μπραντ, Σεσενιό - Βίντρα