Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον θα διεξαχθεί στο «Γκούντισον Παρκ», με την Έβερτον που βρίσκεται σε τροχιά 4ης θέσης, να αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία θέλει να συνεχίζει να ελπίζει για έξοδο στην Ευρώπη όσο έχει μαθηματικές ελπίδες.



Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Παιχνίδι με μεγάλο κίνητρο και για τις δύο ομάδες θα λάβει χώρα στο «Γκούντισον Παρκ».

Η Έβερτον, μετά την ήττα-σοκ από την Κρίσταλ Πάλας την προηγούμενη αγωνιστική, πλέον απέχει ένα βαθμό από την 4η στη βαθμολογία Άρσεναλ, η οποία αγωνίζεται νωρίτερα κόντρα στη Χαλ εκτός έδρας.

Τα «ζαχαρωτά» θα πρέπει κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δείξουν τη θέληση και το κίνητρο που έχουν για το κυνήγι της «αστεράτης» θέσης, ειδικά στην περίπτωση που οι «κανονιέρηδες» στραβοπατήσουν στο «KC Stadium».

Στον αντίποδα, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, μετά την χθεσινή (19/4) νίκη της Τότεναμ επί της Φούλαμ, θα πρέπει να πάρει απαραιτήτως τη νίκη κόντρα στην Έβερτον αν θέλει να μείνει κοντά στα «σπιρούνια» και φυσικά στην τελευταία ευρωπαϊκή θέση.

Αγωνιστικά νέα:

Έβερτον:

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Φιλ Γιαγκέλκα στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο αρχηγός της Έβερτον έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα στον προσαγωγό και είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας του.

Σε αντίθεση με τους Στίβεν Πιενάαρ και Ντάρον Γκίμπσον, ο Τζέιμς ΜακΚάρθι έχει ξεπεράσει πλήρως τον μυϊκό τραυματισμό που αντιμετώπιζε και αναμένεται να ξεκινήσει ακόμα και βασικός κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Στο αρχικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αναμέτρηση με την Έβερτον αναμένεται να βρεθεί ο Χουάν Μάτα, μετά την απουσία του από το ματς με τη Μπάγερν Μονάχου.

«Παρών» θα δηλώσει και ο Γουέιν Ρούνεϊ ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό στο δάχτυλο του ποδιού, την ώρα που ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι παραμένει στα «πιτς».

Αμφίβολος κρίνεται ο Τζόνι Έβανς, όπως και ο Ράφαελ. Επιστρέφει μετά από έναν τραυματισμό στην κνήμη ο Μαρουάν Φελαϊνί.

Πιθανές ενδεκάδες:

Έβερτον: Χάουαρντ – Κόουλμαν, Μπέινς, Στόουνς, Ντιστάν – Μπάρι, Νέισμιθ, ΜακΚάρθι, Μπάρκλεϊ, Μιραλάς – Λουκάκου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα – Βαλέντσια, Εβρά, Βίντιτς, Τζόουνς – Φελαϊνί – Κάρικ, Γιανουζάι, Μάτα, Καγκάβα - Ρούνεϊ