Φερναντίνιο: «Καταστροφικό αποτέλεσμα»

Οδυνηρή χαρακτήρισε την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Σάντερλαντ ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Φερναντίνιο, ο οποίος τόνισε πως είναι σημαντικό οι «πολίτες» να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη στο επόμενο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ, συνεχίζοντας στην μάχη για την κατάκτησή του τίτλου.



Φερναντίνιο: «Καταστροφικό αποτέλεσμα»

«Ήταν ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα. Όλη η ομάδα είναι απογοητευμένη με το αποτέλεσμα και ειδικά με τον τρόπο που παίξαμε. Το αποτέλεσμα ήταν τελείως καταστροφικό.

Ξεκινήσαμε καλά και σκοράραμε, αλλά για 50 λεπτά μετά από αυτό χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα και αυτοί ήταν καλύτεροι από εμάς. Στο τέλος προσπαθήσαμε να βάλουμε κι άλλο αλλά δεν ήταν αρκετό. Σκοράραμε μετά από δύο λεπτά αλλά αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και το πληρώσαμε. Είχαν τρεις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, σκοράρανε δύο τέρματα στο δεύτερο και από την πλευρά μας χάσαμε την θέση μας στο χορτάρι.

Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι μας και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι, όπου δεν μπορούμε να κάνουμε ανόητα λάθη, όπως με την Σάντερλαντ» σχολίασε ο Βραζιλιάνος διεθνής.