Θετικός στην παραμονή Ντε Γιονγκ ο Ανίτα

Μπορεί ακόμα ο Λουκ Ντε Γιονγκ να μην έχει ανοίξει λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα, ωστόσο ο Βέρνον Ανίτα εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Δανός πρέπει να αποκτηθεί από τη Νιούκαστλ με κανονική μεταγραφή καθώς μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό.



Θετικός στην παραμονή Ντε Γιονγκ ο Ανίτα

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Βέρνον Ανίτα για τον συμπαίκτη του στην Νιούκαστλ, Λουκ Ντε Γιονγκ. Ο Δανός στράικερ αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη με τη μορφή δανεισμού από την Γκλάντμπαχ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να σκοράρει.

Ο Ανίτα με τη σειρά του τόνισε πως ο συμπαίκτης του δουλεύει σκληρά και πέρα από το γκολ που δεν έχει έρθει ακόμα, η δουλειά που κάνει στο γήπεδο είναι αξιοσημείωτη.

«Πιστεύω πως ο Λουκ θέλει να μείνει και μετά το τέλος της σεζόν και ελπίζω αυτό να συμβεί. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και πιστεύω πω θέλει να το δείξει στον καθένα. Ήρθε τον Γενάρη και από την αρχή κάνει τα πάντα για να δείξει τι αξίζει», επεσήμανε.

«Ο Λουκ δουλεύει πολύ σκληρά για να κρατάει τη μπάλα και να συνδέει το παιχνίδι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, του έχει ζητηθεί και πιστεύω πως το κάνει καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων.