Πάει για Μπονί η Έβερτον

Το ποσό των 15 εκατομμυρίων λιρών ετοιμάζεται να προσφέρει στη Σουόνσι η Έβερτον, για να κάνει δικό της τον Γουίλφρεντ Μπονί το καλοκαίρι!



Πάει για Μπονί η Έβερτον

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μπορεί να έχει επικεντρωθεί στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για να εξασφαλίσει μια θέση στο Europa League της επόμενης σεζόν, αλλά αυτό δεν του απαγορεύει να ετοιμάζει από τώρα τα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με δεδομένο λοιπόν πως ο Ρομέλου Λουκάκου αναμένεται να επιστρέψει στην Τσέλσι, από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τους «μπλε», τα «ζαχαρωτά» θα βγουν στην… αγορά για την απόκτηση φορ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της κυριακάτικης «Daily Star» ο μεγάλο στόχος έχει ήδη εντοπιστεί και είναι ο Γουίλφρεντ Μπονί της Σουόνσι!

Ο 25χρονος Ιβοριανός επιθετικός πραγματοποιεί μια εξαιρετική πρώτη σεζόν στην Αγγλία, δείχνοντας από την αρχή πως το στυλ παιχνιδιού της Πρέμιερ Λιγκ του ταιριάζει «γάντι».

ΓιΆ αυτό η Έβερτον θα προσπαθήσει το καλοκαίρι να τον κάνει δικό της, προσφέροντας στους «κύκνους» ένα ποσό που αναμένεται να φτάσει τα 15 εκατομμύρια λίρες.