Επιβεβαίωση για Ροντρίγκο

Ο Ζόρζε Ζέσους, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον 25χρονο επιθετικό της Μπενφίκα, Ροντρίγκο Μορένο, την ώρα που στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή φαίνεται ότι συμμετέχουν και οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.   



Επιβεβαίωση για Ροντρίγκο

Ο Ροντρίγκο, δεν αγωνίστηκε στη ρεβάνς των «αετών» της Λισαβόνας κόντρα στην Τότεναμ για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, το βράδυ της Πέμπτης, με αποτέλεσμα οι σκάουτερ που είχαν βρεθεί στο «Ντα Λουζ» για να τον παρακολουθήσουν, να φύγουν με τα… μπλοκάκια τους άδεια.

Ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζέσους, ρωτήθηκε για το μέλλον του 25χρονου άσου και ουσιαστικά επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ετοιμάζει άμεσα πρόταση. «Είναι λογικό να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων. Όλοι οι παίκτες της Μπενφίκα θα απασχολήσουν το φετινό καλοκαίρι. Είναι κάτι φυσιολογικό αυτό που γίνεται. Ο Ροντρίγκο, ειδικά, βρίσκεται σε πολύ καλή περίοδο» είπε ο Ζέσους για τον ποδοσφαιριστή του.

Πάντως, οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ αναμένεται να έχουν αντιπάλους στην προσπάθειά τους για την απόκτηση του Ροντρίγκο, αφού, ανάμεσα στους υπόλοιπους σκάουτερ που βρέθηκαν χθες το βράδυ στο «Ντα Λουζ» για να τον δουν από κοντά, ήταν και άνθρωποι των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι…