Περιμένει βελτίωση στο ντέρμπι ο Βερτόνχεν

Να ορθώσουν ανάστημα, μετά τη βαριά ήττα από την Μπενφίκα, και να παρουσιαστούν έτοιμοι για το ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου κόντρα στην Άρσεναλ περιμένει από τους συμπαίκτες του ο Γιαν Βερτόνχεν!  



Περιμένει βελτίωση στο ντέρμπι ο Βερτόνχεν

Ο αμυντικός της Τότεναμ χαρακτήρισε καθοριστικό το ματς με τους Λονδρέζους, ενώ επεσήμανε και την ανάγκη άπαντες στην ομάδα να εμφανιστούν κατάλληλα προετοιμασμένοι την Κυριακή.

Από την αρχή των δηλώσεών του, ο Βέλγος αμυντικός εστίασε στη σημασία της κατάκτησης των τριών βαθμών, η οποία θα λειτουργήσει ως γιατρειά μετά το... στραπάτσο στο Γιουρόπα Λιγκ: «Όσο συνεχίζουμε να χάνουμε, τα επόμενα ματς θα αποκτούν όλο και μεγαλύτερη σημασία. Το ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου είναι καθοριστικό αυτή τη στιγμή. Και οι δύο θέλουμε τους βαθμούς την Κυριακή, επομένως μία ομάδα θα τελειώσει το ματς απογοητευμένη».

Τι πρέπει να προσέξει, όμως, η ομάδα του; «Δεν υπάρχει λόγος να μην έχουμε κίνητρο. Απαιτείται να παίξουμε καλύτερα. Όλοι το θέλουμε αυτό. Ορισμένες φορές αγωνιζόμαστε καλά και άλλες όχι αρκετά για να πάρουμε νίκες».