Διέψευσε για Τσέλσι ο Ζανέτι

Τέρμα στα σενάρια που θέλουν την Τσέλσι να κινείται για την περίπτωσή του έβαλε ο άσος της Ίντερ, Χαβιέ Ζανέτι, ο οποίος δήλωσε «πιστός στρατηγός» των «νερατζούρι», τονίζοντας πως δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από το «σπίτι» του.



Διέψευσε για Τσέλσι ο Ζανέτι

Ακόμα και αληθή να ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ζοσέ Μουρίνιο να σχεδιάζει την απόκτηση του Χαβιέ Ζανέτι από την Ίντερ, ο Ιταλός άσος σε καμία περίπτωση δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να φύγει από την ομάδα της καρδιάς του, την Ίντερ.

Ο 40χρονος αμυντικός δεν έκρυψε ότι έχει συχνή επικοινωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό της Τσέλσι, μετά το πέρασμα του δεύτερου από την Ίντερ, ωστόσο επεσήμανε πως σε καμία από τις συζητήσεις τους, δεν είχαν ως αντικείμενο την μετακόμισή του στο «Νησί».

«Ειλικρινά, έχω μία σπουδαία σχέση με τον Μουρίνιο. Μιλάμε συχνά, αλλά ποτέ δεν έχουμε συζητήσει τέτοια πράγματα. Πιστεύω πως οι οπαδοί της Ίντερ ξέρουν πως αισθάνομαι γι' αυτή τη φανέλα. Πάντα λέω ότι αυτός ο σύλλογος είναι η ζωή μου και το σπίτι μου. Η επιθυμία μου είναι να μείνω εδώ. Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο», δήλωσε χαρακτηριστικά.