Η Βραζιλία της… Πρέμιερ Λιγκ

Έξι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ και ένας της Τσάμπιονσιπ θα βρίσκονται στο σύνολο της εθνικής Βραζιλίας για το φιλικό κόντρα στη Ν. Αφρική. Με τέσσερις εκπροσώπους η Τσέλσι, μέσα ο Φερναντίνιο μετά από καιρό, εκτός έμεινε ο Φελίπε Κουτίνιο.



Η Βραζιλία της… Πρέμιερ Λιγκ

Οι Ζούλιο Σέζαρ (ΚΠΡ), Νταβίντ Λουίς (Τσέλσι), Παουλίνιο (Τότεναμ), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Ραμίρες (Τσέλσι) και Όσκαρ (Τσέλσι) θα βρίσκονται στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για το φιλικό κόντρα στη Ν. Αφρική στο Γιοχάνεσμπουργκ στις 5 Μαρτίου, εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η προσοχή στρέφεται στον Φερναντίνιο, ο οποίος φαίνεται πως εντυπωσίασε τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι με τις φετινές του εμφανίσεις, κερδίζοντας έτσι ακόμη μία κλήση στη «σελεσάο» (έχει συνολικά πέντε με τελευταία σε φιλικό κόντρα στη Βοσνία στις 28/2/12), αλλά και στον Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος αν και τα πάει εξαιρετικά με την Λίβερπουλ δεν κέρδισε την δεύτερη κλήση του στην ομάδα και οι… κακές γλώσσες λένε πως θα μείνει εκτός και του Παγκοσμίου!

Όσον αφορά τον Ζούλιο Σέζαρ, ο Σκολάρι δήλωσε πως τον κάλεσε ως απάντηση στα Μέσα, που υποστηρίζουν ότι δεν τον θέλει, ενώ για δεν θέλησε να μιλήσει για τους παίκτες που δεν κάλεσε.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Βραζιλιάνου κόουτς: