Αισιόδοξος ο Ντε Γιονγκ

Θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Νιούκαστλ και μετά το τέλος του δανεισμού του από τη Γκλάντμπαχ εμφανίστηκε ο Λουκ Ντε Γιονγκ, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία των «καρακαξών» ενόψει της συνέχειας.



Αισιόδοξος ο Ντε Γιονγκ

Τάσεις παραμονής στη Νιούκαστλ και για μετά το καλοκαίρι έχει ο Λουκ Ντε Γιονγκ.

Ο Ολλανδός στράικερ, ο οποίος αγωνίζεται στις «καρακάξες» με τη μορφή δανεισμού από τη Γκλάντμπαχ, εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στο «Νησί» και μετά το τέλος του δανεισμού του, ενώ παράλληλα έδωσε σύνθημα νίκης για τα επερχόμενα παιχνίδια της ομάδας.

«Θα ήθελα να είμαι σημαντικός για την ομάδα στο θέμα τον γκολ και τον ασίστ και να δουλέψω σκληρά. Είμαι δανεικός με προοπτική να μείνω και θα ήθελα πολύ να επιλέξω αυτή την επιλογή αν ήταν πιθανό. Είναι πραγματικά ένας μεγάλος και ωραίος σύλλογος. Είμαι χαρούμενος που ήρθα εδώ, ακόμα και αν ήταν ένα δύσκολο ξεκίνημα», επεσήμανε πρωτίστως, συμπληρώνοντας:

«Μετά την ήττα από τη Σάντερλαντ, δεν ήταν ένα ωραίο μέρος, η απογοήτευση ήταν έντονη. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε και το κάναμε. Έχω όμως ένα πολύ καλό προαίσθημα. Πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε και να πάμε καλύτερα».