Στα... χνάρια του Βίντιτς, οι Εβρά και Φέρντιναντ

Ο Νεμάνια Βίντιτς φαίνεται πως έκανε την αρχή στον... χορό των αποχωρήσεων από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επόμενοι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να «κουνήσουν μαντήλι» οι Πατρίς Εβρά και Ρίο Φέρντιναντ. Τι δήλωσε ο Ντέιβιντ Μόγιες για τις φημολογούμενες αποχωρήσεις.



Στα... χνάρια του Βίντιτς, οι Εβρά και Φέρντιναντ

Η αποχώρηση του Νεμάνια Βίντιτς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της σεζόν ήταν απλά η... αρχή των αποχωρήσεων, καθώς τόσο ο Ρίο Φέρντιναντ, όσο και ο Πατρίς Εβρά βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «κόκκινους διαβόλους» μετά το τέλος της τρέχουσας περιόδου, έχοντας να επιλέξει δύο δρόμους. Είτε την απόσυρσή του και την αποκλειστική ενασχόλησή του με την τηλεόραση, έχοντας ήδη συμφωνήσει με το «BT Sport», είτε να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS, με αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται.

Από την άλλη ο Εβρά, δεδομένου ότι θα αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ», αφού πρώτα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, θα επιστρέψει στην πατρίδα του τη Γαλλία, για να αγωνιστεί στη Ligue 1, με τις Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό να είναι οι άμεσοι διεκδικητές του.

«Μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Είναι σπουδαίοι επαγγελματίες και δουλεύουν σκληρά. Είναι ακόμα εδώ. Για τους δύο, το θέμα αποχώρησης είναι υποθετικό. Ο Βίντιτς πήρε μία απόφαση, ήθελε να ξεκαθαρίσει το θέμα», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες, αναφορικά με την πιθανή αποχώρηση των Φέρντιναντ και Εβρά.