Μεγαλώνουν οι φόβοι Κάρικ!

Οι φόβοι των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον τραυματισμό του Μίκαελ Κάρικ στον αστράγαλο αυξάνονται όλο και περισσότερο, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία του έμπειρου αμυντικού για τρεις εβδομάδες. Σήμερα (24/1) οι εξετάσεις.



Μεγαλώνουν οι φόβοι Κάρικ!

Πολλές είναι οι πιθανότητες για τον Μίκαελ Κάρικ να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες, λόγω του τραυματισμού που υπέστη στον αστράγαλο πέντε λεπτά μετά την έναρξη της παράτασης κόντρα στη Σάντερλαντ για το Λιγκ Καπ.

Οι άνθρωποι των «κόκκινων διαβόλων» περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων που αναμένονται από ώρα σε ώρα, ωστόσο τα πρώτα μηνύματα δεν φαίνεται να είναι ενθαρρυντικά.

Αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις που θέλουν τον έμπειρο μέσο να μένει στα «πιτς» για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, τότε σίγουρα αναμένεται να χάσει τις αναμετρήσεις της Γιουνάιτεντ κόντρα σε Κάρντιφ, Στόουκ, Φούλαμ, Άρσεναλ και Κρίσταλ Πάλας, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα κρίσιμες αναμετρήσεις με Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα και Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ.