League One – 21η αγωνιστική (preview)

Απαραιτήτως νίκες χρειάζονται οι Λέιτον Όριεντ και Γουλβς κόντρα σε Κρόουλι και Ρόδεραμ αντίστοιχα για να μην μπουν σε μπελάδες για τη διεκδίκηση της κορυφής από την... φουριόζα Μπρέντφορντ που πάρει «τρένο».



League One – 21η αγωνιστική (preview)

Η πρωτοπόρος στη βαθμολογία με 44 βαθμούς, Λέιτον Όριεντ, έχει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεφύγει από τη Γουλβς. Στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Κρόουλι, η Όριεντ αναζητά μόνο τη νίκη για να.. ανασάνει.

Οι «λύκοι» είναι άξιοι της μοίρας του αφού δεν έχουν καταφέρει να εκμεταλλευτούν στο ελάχιστο τα στραβοπατήματα της Λέιτον Όριεντ. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο και αντιμετωπίζει την Ρόδεραμ εκτός έδρας. Το τρίποντο της νίκης είναι απαραίτητο.

Με... φόρα έρχεται η Μπρέντφορντ, η οποία έχοντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει πλησιάσει σε μεγάλο βαθμό τις δύο ομάδες που οδηγούν το πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά αγωνίζεται στην έδρα της Πρέστον, με την οποία έχει μόλις δύο βαθμούς διαφορά.

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την «αυλαία» της 21ης αγωνιστικής, η Τζίλιγχαμ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Τρανμίρ με 2-1.

Όλα τα παιχνίδια έχουν ώρα έναρξης τις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Τρανμίρ – Τζίλιγχαμ 1-2

Κρου – Σριούσμπερι

Γουόλσολ – Καρλάιλ

Όλνταμ Αθλέτικ – Κόλτσεστερ

Πρέστον – Μπρέντφορντ

Στίβενεϊτζ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Λέιτον Όριεντ – Κρόουλι

Μίλτον Κέινς Ντονς - Πορτ Βέιλ

Πίτερμπρο – Μπράντφορντ

Σουίντον – Κόβεντρι

Ρόδεραμ – Γουλβς

Νοτς Κάουντι - Μπρίστολ Σίτι