Σκέφτεται το... φινάλε ο Φέρντιναντ!

Η φετινή χρονιά δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία του ως ποδοσφαιριστής. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily Mail», ο Ρίο Φέρντιναντ σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια!



Σκέφτεται το... φινάλε ο Φέρντιναντ!

Το συμβόλαιο του 35χρονου αμυντικού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, όμως υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα έτος. Βάσει των ρεπορτάζ, όμως, ο έμπειρος στόπερ σκέφτεται σοβαρά να μην ενεργοποιήσει τον σχετικό όρο και να πει «αντίο» στους αγωνιστικούς χώρους!

Η σκέψη του αυτή στηρίζεται αφενός στο προχωρημένο της ηλικίας του και αφετέρου στην πρόταση που του έχει γίνει από το τηλεοπτικό δίκτυο BT Sport να αποτελέσει στο μέλλον τον κεντρικό σχολιαστή των τεκταινομένων στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Daily Mail», ο Φέρντιναντ όχι μόνο σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τα βήματα πολλών συναδέλφων του στην τηλεόραση, αλλά και να δώσει τέλος στην επαγγελματική του καριέρα του μετά από 17 χρόνια!

Με το «BT Sport» συνεργάζεται αρκετό καιρό, αφού έχει βρεθεί στο στούντιο πολλές φορές ως καλεσμένος, όμως η νέα πρόταση του εξασφαλίζει μόνιμη θέση! Εκτός αυτού, θυμίζουμε ότι ο 35χρονος θα συνεργαστεί το ερχόμενο καλοκαίρι και με το «BBC», ως αναλυτής των αγώνων στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας!