Κάνει… πίσω για Ζαχά η Νιούκαστλ!

«Παγώνει» το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για το δανεισμό του Γουίλφρεντ Ζαχά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου. Διαβάστε ποιες είναι οι εναλλακτικές επιλογές για τις «καρακάξες».



Κάνει… πίσω για Ζαχά η Νιούκαστλ!

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου βρίσκεται σε αναζήτηση μιας προσθήκης για τη γραμμή κρούσης και εδώ και καιρό το όνομα του νεαρού άσου των «κόκκινων διαβόλων» είχε συνδεθεί με μια ενδεχόμενη «μετακόμιση» στο «St James’ Park» για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Σημερινό δημοσίευμα της «The Journal» πάντως δίνει μια εντελώς διαφορετική διάσταση στο θέμα, καθώς αναφέρει ότι οι «καρακάξες» έχουν… παγώσει το ενδιαφέρον τους για τον Ζαχά και πως ψάχνουν αλλού πλέον για τον παίκτη που θα ενισχύσει την επιθετική τους γραμμή.

Αυτός ενδεχομένως να είναι ένας εκ των Ισάκ Μπελφοντίλ (Ίντερ) και Μπεφετιμπί Γκομίς (Λιόν), με την περίπτωση του δεύτερου να έρχεται και πάλι τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο για τον σύλλογο της Β.Αγγλίας, ο οποίος ασχολήθηκε «ζεστά» με τον φορ της γαλλικής ομάδας και το περασμένο καλοκαίρι.