Φερναντίνιο: «Δεν κερδίσαμε απλώς μια ομάδα»

Στη σημαντικότητα της νίκης κόντρα στην Άρσεναλ στάθηκε ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Φερναντίνιο, λέγοντας πως οι «πολίτες» δεν κέρδισαν απλώς μία ομάδα, αλλά την πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ.



Φερναντίνιο: «Δεν κερδίσαμε απλώς μια ομάδα»

Ο Φερναντίνιο ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου στον θρίαμβο της Μάντσεστερ Σίτι επί της Άρσεναλ με 6-3, σκοράροντας δύο τέρματα και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ομάδα του.

Μιλώντας για το παιχνίδι και την προσωπική του απόδοση, σχολίασε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα δύο φορές, αλλά πιο πολύ χαίρομαι για την εμφάνιση της ομάδας. Δείξαμε ότι είμαστε ένα σπουδαίο σύνολο, ένα πάρα πολύ καλό σύνολο. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και η εμφάνισή μας ήταν απίστευτη. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν σημαντικό γιατί κρατήσαμε μικρή απόσταση από την κορυφή. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί θέλουμε να βρεθούμε στην κορυφή» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ήταν η καλύτερή μου εμφάνιση. Έκανα ένα καλό 90λεπτό, δεν έβαλα απλώς δύο γκολ. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και είμαι τυχερός που σκόραρα δις. Όλοι μας είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ ικανοποιημένοι. Δεν κερδίσαμε απλώς μία ομάδα. Κερδίσαμε την πρωτοπόρο της βαθμολογίας και αυτό δεν είναι εύκολο. Πρέπει να πανηγυρίσουμε, αλλά και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι».

Τέλος, ο Βραζιλιάνος κατέληξε:

«Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι σκληρή. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, αλλά νομίζω ότι η ομάδα είναι έτοιμη για να παίξει καλά. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση, και το πιο σημαντικό είναι ότι το δείχνουμε στο χόρτο. Είμαστε πιο συνεπείς και παίζουμε καλύτερα. Ευελπιστώ πως θα μείνουμε σε αυτά τα επίπεδα και θα συνεχίσουμε αναλόγως μέχρι το τέλος της Πρέμιερ Λιγκ».