«Δεν πρόκειται να αγοράσουμε ή να πουλήσουμε»

Με αφορμή νέα δημοσιεύματα που θέλουν τον Νταβίντ Λουίζ να αποχωρεί τον Ιανουάριο από την Τσέλσι για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως κανείς δεν πρόκειται να έρθει ή να φύγει από τους «μπλε» κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο!



«Δεν πρόκειται να αγοράσουμε ή να πουλήσουμε»

Το όνομα του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού είχε συνδεθεί με μια πιθανή μετακίνηση στους Καταλανούς και το περασμένο καλοκαίρι, με τον παίκτη ωστόσο να μένει τελικά στη αγγλική πρωτεύουσα.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας πάντως είναι δεδομένο πως ψάχνουν έναν στόπερ παγκόσμιας κλάσης και τις τελευταίες ημέρες έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους δημοσιεύματα που θέλουν τον Λουίζ (ο οποίος επιστρέφει στην ενδεκάδα της Τσέλσι για το ματς με την Κρίσταλ Πάλας) να ετοιμάζεται να κάνει το δρομολόγιο Λονδίνο-Βαρκελώνη.

Ο Μουρίνιο πάντως φρόντισε να διαψεύσει τις φήμες, «βγάζοντας» μάλιστα την είδηση πως κανείς ποδοσφαιριστής των «μπλε» δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τον σύλλογο τον ερχόμενο Ιανουάριο, αλλά και κανείς δεν πρόκειται να έρθει!

«Τα πάντα είναι ξεκάθαρα. Ο Νταβίντ Λουίζ είναι παίκτης της Τσέλσι και είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφει μετά την απουσία του σε ένα σημείο που η ομάδα τον χρειάζεται. Οι μεταγραφές ξεκινούν και πάλι τον Ιανουάριο, ωστόσο νομίζω πως δεν πρόκειται να αγοράσουμε ή να πουλήσουμε». Δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία με άλλους συλλόγους ή με τους εκπροσώπους του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.