Ροντρίγκες: «Το χρωστάω στον Ποκετίνο»

Τα εύσημα στον Μαουρίσιο Ποκετίνο για την ωριμότητα και τη βελτίωση που δείχνει στο παιχνίδι του απέδωσε ο Τζέι Ροντρίγκες, ο οποίος εξέφρασε την πιο μεγάλη του επιθυμία. Να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Αγγλίας.



Ροντρίγκες: «Το χρωστάω στον Ποκετίνο»

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είχε αποκτηθεί από τη Μπέρνλι έναντι 6 εκ. λιρών το 2012, όταν προπονητής της Σαουθάμπτον ήταν ο Νάιτζελ ¶ντκινς, ωστόσο «έλαμψε» υπό τις οδηγίες του Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Μιλώντας για τις βελτιωμένες εμφανίσεις του, ο Ροντρίγκες εξύμνησε τον Αργεντινό κόουτς και την επιρροή που άσκησε πάνω του, λέγοντας πως όλα τα χρωστάει σε αυτόν.

«Από τότε που ήρθε στην ομάδα μου έδειξε πίστη, μου έδωσε αυτοπεποίθηση και μου έδειξε τον τρόπο με τον οποίο να αγωνίζομαι. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Τα εύσημα πάνε στον Μαουρίσιο, που με βοήθησε να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και χαίρομαι που είμαι μέρος της. Κρατάμε τη μπάλα, παίζουμε καλά και δουλεύουμε σκληρά. Είμαστε όλοι ειλικρινείς και έχουμε ένα καλό σύνολο» σχολίασε ο ¶γγλος ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρώτη του κλήση στην εθνική, αλλά και το μεγάλο του όνειρο, που δεν είναι άλλο από το Μουντιάλ της Βραζιλίας:

«Προφανώς δεν ήμουν χαρούμενος με την εμφάνισή μου στο παιχνίδι, αλλά ήταν μία απίστευτη εμπειρία για μένα. Αποκόμισα πολλά θετικά στοιχεία από αυτό, αλλά φυσικά θα ήθελα να τα πάμε καλύτερα και να κερδίσουμε. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θεωρώ ότι η Χιλή έπαιξε πολύ καλά.

Πιστεύω πως πάντα πρέπει να θέτεις στόχους, όσο υψηλότερους μπορείς, και το να συμμετάσχεις σε Παγκόσμιο είναι ο υψηλότερος που μπορείς να προσπαθήσεις να φτάσεις. Θα ήταν υπέροχο να ταξιδέψω στη Βραζιλία, αλλά πρώτα πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά. Πρέπει να βελτιωθώ ως παίκτης για τη Σαουθάμπτον».