Επανέρχεται για Σνάιντερ!

Απωθημένο φαίνεται πως έχει μείνει στους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γουέσλι Σνάιντερ και σύμφωνα με τη «Daily Express», οι Πρωταθλητές Αγγλίας θα επανέλθουν δυναμικά για την απόκτησή του, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.   



Επανέρχεται για Σνάιντερ!

Οι «κόκκινοι διάβολοι», απέτυχαν να κάνουν τον Ολλανδό αστέρα δικό τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν η Γαλατασαράι είπε «όχι» στην πρόταση των 6 εκατ. λιρών που κατατέθηκε από τον αγγλικό σύλλογο για τον 29χρονο άσο.

Όπως αναφέρει η «Daily Express», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να επιστρέψει δυναμικά στην υπόθεση του Γουέσλι Σνάιντερ, εξετάζοντας ήδη τους τρόπους με τους οποίους θα καταφέρουν να αποσπάσουν τη συγκατάθεση της Γαλατασαράι και να πάρουν τον παίκτη στο «Ολντ Τράφορντ».

Ένα ποσό των 12 εκατ. λιρών θα ήταν αρκετό για να πει το «ναι» η τουρκική ομάδα, αλλά ο Ντέιβιντ Μόγιες και οι συνεργάτες του, φέρονται να σκέφτονται και το ενδεχόμενο παραχώρησης των Βαλένσια και Νάνι με τη μορφή έμψυχων ανταλλαγμάτων, προκειμένου να μην «ξεφύγει» το ποσό που θα διαθέσουν!