Πιστεύει στον Ντεουλοφέου ο Μπάρι

Να περιμένουμε πολλά περισσότερα από τον νεαρό επιθετικό της Έβερτον, Ζεράρ Ντεουλοφέου, θέλησε να επισημάνει με δηλώσεις του, ο Γκάρεθ Μπάρι, αναφέροντας παράλληλα πως ο Ισπανός έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.



Πιστεύει στον Ντεουλοφέου ο Μπάρι

Παιχνίδι με παιχνίδι, ο δανεικός από τη Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Ντεουλοφέου, αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά του στην Έβερτον και σύμφωνα με τον Γκάρεθ Μπάρι έχει πολλά να προσφέρει.

Παράλληλα όμως, ο έμπειρος μέσος τόνισε, πως ο Ισπανός έχει και πολλά να πάρει από την Έβερτον, η οποία του δίνει την ευκαιρία να βελτιώνεται συνεχώς, όσο αγωνίζεται.

«Τον έχουμε δει στις προπονήσεις, αλλά έπρεπε να είναι υπομονετικός και να περιμένει την ευκαιρία του, επειδή υπήρχαν και άλλοι παίκτες που τα πήγαιναν καλά», δήλωσε σε πρώτο βαθμό και συμπλήρωσε:

«Ο οποιοσδήποτε που έρχεται από της ακαδημίες της Μπαρτσελόνα έχει πραγματική ποιότητα. Οι οπαδοί αρχίζουν τώρα να το βλέπουν και είμαι σίγουρος πως θα έρθουν ακόμα περισσότερα. Σίγουρα ο Ζεράρ έχει πολλά να μάθει σε μία διαφορετική θέση, αλλά είναι ένα εξαιρετικό ξεκίνημα γι' αυτόν».