Μάχη με τον καρκίνο ο Ραις

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο άλλοτε αμυντικός της Αρσεναλ και βοηθός του Αρσεν Βενγκέρ, Πατ Ραις ο οποίος έχει χτυπηθεί από τον καρκίνο.



Μάχη με τον καρκίνο ο Ραις

Τη σημαντικότερη μάχη της ζωής του καλείται να δώσει ο Πατ Ραις, ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αγγλικών μέσων έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο.

«Οι σκέψεις μας είναι στον Πατ και την οικογένεια του. Όλοι στην Αρσεναλ στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας» δήλωσε εκπρόσωπος των «κανονιέρηδων».

Ο 64χρονος Βορειοιρλανδός αγωνίστηκε για πάνω από 500 ματς με τη φανέλα της Αρσεναλ και πανηγύρισε  την κατάκτηση του νταμπλ το 1971, ενώ ήταν αρχηγός της ομάδας στην κατάκτηση του Κυπέλλου το 1979.

Για μια τετραετία στις αρχές της δεκαετίας του '80 αγωνίστηκε στη Γουότφορντ, αλλά επέστρεψε και πάλι στην αγαπημένη του ομάδα αναλαμβάνοντας τη θέση του προπονητή της ομάδας νέων.

Από την πρώτη μέρα της άφιξης του Αρσεν Βενγκέρ, το 1996, ο Ραις ήταν το δεξί χέρι του Αλσατού στον πάγκο της Αρσεναλ.

Τον Μαιο του 2012 μετά από 44 χρόνια στον σύλλογο ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί και το ρόλο του ανέλαβε ο Στιβ Μπούλντ. 

«Ο Πατ είναι πραγματικός θρύλος της Αρσεναλ και αφιέρωσε όλη του τη ζωή στον σύλλογο επιδεικνύοντας πίστη και αφοσίωση. Θα του είμαι πάντα ευγνώμων» είχε δηλώσει ο Βενγκέρ στην αποχώρηση του Ραις.