Βγήκε... βόλτα η Τσέλσι! (video)

Δεν επηρεαστήκε από καμιά διακοπή! Με τον Φρανκ Λάμπαραντ να σκοράρει δις, η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εύκολα 3-0 της Γουέστ Χαμ μέσα στο «Άπτον Παρκ» κι έπιασε τη Λίβερπουλ στη δεύτερη θέση της Πρέμιερ Λιγκ.



Βγήκε... βόλτα η Τσέλσι! (video)

Μόνο καλό της έκανε η διακοπή του πρωταθλήματος!

Η ορεξάτη Τσέλσι ήταν το απόλυτο αφεντικό απέναντι στη Γουέστ Χαμ μέσα στο «Άπτον Παρκ» και δικαίως επικράτησε 3-0, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση σε «συγκατοίκηση» με τη Λίβερπουλ (24 βαθμούς).

Ο Φρανκ Λάμπαρντ άνοιξε το... δρόμο (21’) και τον... έκλεισε (82’) σκοράροντας για πρώτη φορά με την φανέλα των «μπλε», μετά τον Αύγουστο και την πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ! Το... ενδιάμεσο τέρμα σημείωσε ο Όσκαρ (34’). Στον αντίποδα τα «σφυριά» ουσιαστικά...δεν μπήκαν ποτέ στον αγώνα, αφού μοναδικές εξάρσεις τους ήταν δύο καλές στιγμές κι ενώ έχαναν ήδη με δύο γκολ!

Το ματς

Με διάθεση να επιτεθεί εξ’ αρχής μπήκε στον αγώνα η Τσέλσι, έχοντας ως κινητήριους μοχλούς τους Όσκαρ και Αζάρ, με τον πρώτο να ‘χει μια καλή στιγμή στο παιχνίδι, με το σουτ του να μην βρίσκει, όμως, στόχο. Εν τέλει, ένα λάθος αρκούσε για να πάρουν προβάδισμα οι «μπλε». Ο Ντεμέλ έκανε λάθος γύρισμα, ο Όσκαρ «τσίμπησε» την μπάλα και ανετράπη από τον Γιασκελάινεν, κερδίζοντας πέναλτι για την ομάδα του. Ο Λάμπαρντ ανέλαβε την εκτέλεση και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, γράφοντας το 1-0 στο 21’! Κι ενώ φάνηκε να πέφτει ο ρυθμός, οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» ξανά, με τον Όσκαρ αυτή την φορά να σκοράρει με ωραίο σουτ στη γωνία.

Ο Άλαρνταϊς ήταν απογοητευμένος από την κακή εικόνα της ομάδας του και πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος είχε κάνει διπλή αλλαγή! Στο 52’ η ομάδα του Μουρίνιο θα μπορούσε να είχε βάλει πρόωρο τέλος στη σεμνή τελετή, αλλά ο Νομπλ έβγαλε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Κέιχιλ. Ο Ετό έγινε πιο κινητικός, ξεκίνησε να μοιράζει στους συμπαίκτες του, .ομως οι τελικές προσπάθειες πότε του Λάμπαρντ και πότε του Όσκαρ δεν απειλούσαν. Την ίδια ώρα ο Μαϊγκά σπαταλούσε στα... σκουπίδια δύο καλές στιγμές να ξαναβάλει την ομάδα του στο κόλπο. Τελικά το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Λάμπαρντ, όταν στο 82’ έπιασε μίνι «βολίδα» από το ύψος της περιοχής και έγραψε το 3-0, σφραγίζοντας και υπογράφοντας τους τρεις βαθμούς της ομάδας του.


All Goals West Ham United 0-3 Chelsea (23-11... από Sport-Today-2014

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Γουέστ Χαμ: Γιασκελάινεν, Νόλαν (75’ Τζάρβις), Τόμκινς, Κόλισον (40’ Μαϊγκά), Μόρισον, Νομπλ, Ο’Μπράιεν, Κόλινς, Ντεμέλ, Ντάουνινγκ, Τζο Κόουλ (40’ Ντιαμέ)

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μίκελ, Λάμπαρντ, Ραμίρεζ, Όσκαρ (83’ Σούρλε), Αζάρ, Ετό (78’ Μπα)