Με Μερτεζάκερ…οδηγό στο μετρό! (photos)

Με το μετρό επέλεξαν να φτάσουν στο Γούεμπλει για τη προπόνηση τους οι παίκτες της εθνικής Γερμανίας ενόψει του αποψινού φιλικού με την Αγγλία.



Με Μερτεζάκερ…οδηγό στο μετρό! (photos)

Το Λονδίνο διαθέτει ένα από τα καλύτερα δίκτυα υπόγειου σιδηρόδρομου και αυτό δίνει τη δυνατότητα τόσο στους κατοίκους όσο και στους τουρίστες να φτάνουν γρηγορότερα στον προορισμό τους, από ότι θα έκαναν αν χρησιμοποιούσαν ταξί ή αυτοκίνητο.

Η εθνική ομάδα της Γερμανίας μπορεί να επέλεξε το μετρό για να κερδίσει …χρόνο, αλλά ο Γιόακιμ Λεβ και οι παίκτες του απόλαυσαν και με το παραπάνω τη βόλτα. Μάλιστα πέρασαν στην ιστορία ως η πρώτη εθνική ομάδα που μετακινήθηκε με μετρό στα 150 χρόνια λειτουργίας τόσο της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας όσο και του υπόγειου σιδηρόδρομου της αγγλικής πρωτεύουσας.

Χρέη οδηγού ανέλαβε ο κάτοικος του Λονδίνο, Περ Μερτεζάκερ, ο οποίος για να είναι σίγουρος φρόντισε να έχει μαζί του και …σκονάκι με τις οδηγίες για το πώς θα φτάσουν από τον σταθμό Embankment στις όχθες του Τάμεση, στο Γούεμπλει αλλάζοντας ενδιάμεσα και γραμμή.