«Να φτιάξω το όνομά μου στην Πρέμιερ Λιγκ»

Την επιθυμία να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη, αλλά και τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του, θέλει ο στράικερ της Σουόνσι, Γουιλφρέντ Μπονί, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως ακόμα προσαρμόζεται στο πρωτάθλημα το οποίο θα ήθελε στο μέλλον να αναδειχθεί.



«Να φτιάξω το όνομά μου στην Πρέμιερ Λιγκ»

Ο Ιβοριανός αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Σουόνσι και ήδη έχει αρχίσει την... αποπληρωμή, έχοντας ήδη πετύχει τέσσερα γκολ, σε πέντε εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα.

Ο ίδιος ο παίκτης νιώθει πως έχει ακόμα πολλά να δώσει για να «αιτιολογήσει» τα χρήματα που κόστισε, ενώ εξέφρασε παράλληλα την επιθυμία να «χτίσει» το όνομά του στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Απλά προσαρμόζομαι στο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Η πρόκληση είναι να πείσω τους ανθρώπους εξ αιτίας των χρημάτων που δαπανήθηκαν για εμένα. Δεν είναι εύκολο, αλλά προσπαθώ», δήλωσε αρχικά και προσέθεσε:

«Ο προπονητής μου με πιστεύει και έχει ένα πλάνο το οποίο χρησιμοποιεί για να με βοηθήσει να πατήσω στα πόδια μου στο πρωτάθλημα. Πιστεύω στον εαυτό μου και ελπίζω να κάνω ένα όνομα στην Πρέμιερ Λιγκ».