Θα το παλέψει ο Φέρντιναντ

Την επίγνωση ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ο Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως θα προσπαθήσει να δουλέψει σκληρά για να αγωνιστεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες.



Θα το παλέψει ο Φέρντιναντ

Ο 35χρονος πλέον, Ρίο Φέρντιναντ, έχει ισχυρό ανταγωνισμό για μία θέση στην αμυντική γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Βίντιτς, Έβανς, Τζόουνς και Σμόλινγκ να διεκδικούν με αξιώσεις τη συμμετοχή τους στο αρχικό σχήμα.

Ο έμπειρος αμυντικός έχει καταλάβει πως η ηλικία του δεν το επιτρέπει να παίζει συνεχόμενα παιχνίδια, ωστόσο τόνισε πως θα παλέψει σκληρά για να αγωνιστεί σε όσο το δυνατόν περισσότερα.

«Προφανώς θέλεις να παίζεις κάθε λεπτό, κάθε παιχνιδιού, αλλά σε αυτή τη φάση της καριέρας μου ξέρω ότι αυτό δεν είναι πιθανό. Ξέρω ότι ο προπονητής πρόκειται να με βάζει και να με βγάζει από τα παιχνίδια, αλλά θέλω να συμμετάσχω σε όσα περισσότερα μπορώ», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Κάθε σεζόν είναι μία μεγάλη πρόκληση. Θέτεις στόχους και πάντα το έκανα αυτό. Πέρυσι έλεγαν πως δεν μπορώ να παίζω συνεχόμενα παιχνίδια, ωστόσο ήμουν μέλος της ομάδας που πήρε το πρωτάθλημα. Κάθε χρόνο γίνεται το ίδιο. Πρέπει να ξεκινάς από το μηδέν και να δείχνεις που βρίσκεσαι».