«Ψάχνεται» για Μπερμπάτοφ η Λάτσιο

Είτε τον ερχόμενο Γενάρη, είτε το καλοκαίρι, η Λάτσιο φαίνεται πως έχει έτσι κι αλλιώς στη λίστα της τον επιθετικό της Φούλαμ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και αναμένεται να κινηθεί για την απόκτησή του.



«Ψάχνεται» για Μπερμπάτοφ η Λάτσιο

Ο Βούλγαρος φορ διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, με αποτέλεσμα το ερχόμενο καλοκαίρι να μένει ελεύθερος.

Από την περασμένη μεταγραφική περίοδο, ο Μπερμπάτοφ «ψαχνόταν» για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με τη Ζενίτ να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Πλέον, τον ερχόμενη Γενάρη, ο ικανός στράικερ έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί το μέλλον του με όποια ομάδα επιθυμεί, από τη στιγμή που δεν πρόκειται να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Φούλαμ.

Η Λάτσιο έχει σε περίοπτη θέση τον Μπερμπάτοφ και αναμένεται να κινηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Αυτό μπορεί να γίνει τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τη Φούλαμ να αξιώνει ένα μικρό ποσό για την αποδέσμευσή του, μιας και το καλοκαίρι μπορεί να τον χάσει ως ελεύθερο.

Οι «Λατσιάλι» ωστόσο μπορεί να... αναστείλουν τη μεταγραφή του Μπερμπάτοφ για το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και θα μπορέσουν να τον αποκτήσουν χωρίς να δώσουν ούτε ένα ευρώ στους «κότατζερς».